Powerbanks in het vliegtuig

Dit is wat je moet weten

Een powerbank mee op reis, ideaal. Je laadt één of meerdere apparaten op zonder dat je een stopcontact nodig hebt en tijdens een lange vlucht blijf je lekker doorlezen op je e-reader. Maar als je een powerbank meeneemt in het vliegtuig zijn er een aantal regels waar je aan moet voldoen. Hoe zit dat ook alweer?

Deze powerbanks mogen zeker mee!

Portable powerbank B10A Portable powerbank B10A

Portable powerbank B10A

Soms wil je én je powerbank herladen én je smartphone of een ander apparaat opladen. Kan! Deze powerbank heeft twee USB-poorten en is voorbereid op ‘pass through charging’. Veiligheid boven alles. Deze 10.000mAh powerbank bezit ruimschoots voldoende vermogen om maar liefst viermaal je smartphone op te laden. Toch is hij met zijn 237 gram verrassend licht. 

Portable powerbank MP15MA Portable powerbank MP15MA

Portable powerbank MP15MA

Deze powerbank heeft maar liefst 15000mAh vermogen, toereikend om zesmaal je smartphone op te laden. Ondanks zijn power is hij geen blok aan je been. Minder dan dertien centimeter lang, zeven centimeter breed en nog geen twee centimeter hoog. Je laat hem dus gemakkelijk in je broekzak, binnenzak of handtas verdwijnen. 

Portable Powerbank B05A Portable Powerbank B05A

Portable powerbank B05A

Klein, krachtig en uitgerust met slimme technologie zodat het opladen lekker vlot verloopt. Zijn vermogen van 5000mAh is toereikend om tweemaal je smartphone op te laden. Hij heeft twee USB-poorten én hij ondersteunt ‘pass-through charging’ zodat je gelijktijdig de powerbank kunt herladen en je phone of een ander apparaat kunt opladen. 

Powerbanks in je handbagage

Een algemene regel voor powerbanks in het vliegtuig is dat je maximaal 100 wh oftewel 27 000 mAh in totaal aan powerbanks mee mag nemen in je handbagage. Maximaal 2 powerbanks, het aantal mAh mag niet hoger zijn.

 

Tip van onze productmanager: 

''Haal je powerbank, net als andere elektronica, alvast uit je handbagage voordat je 'm op de band legt bij de security. Zo is de kans kleiner dat je handbagage volledig open wordt gemaakt.''

Powerbank in het vliegtuig

Check je ratinglabel

Elke batterij heeft een bepaalde capaciteit (mAh). Vergelijk het met een tank benzine. Hoe hoger het aantal liters dat in de tank past, hoe verder de auto kan rijden. Hoe hoger het aantal mAh, hoe meer stroom de powerbank kan geven aan je apparaat. Op elke PowerBank zit een ratinglabel die de specificaties weergeeft en waar je dus ziet hoeveel mAh er in je PowerBank zit.

 

Tip van onze productmanager: 

''Zorg er altijd voor dat het ratinglabel goed leesbaar is. Anders kan het zomaar zijn dat je PowerBank niet mee aan boord van het vliegtuig mag.''

Powerbanks in je ruimbagage

ChargeAnyway ChargeAnyway

ChargeAnyway

De GP Charge Anyway is een batterijlader en powerbank in één. Apparaten opladen werkt eenvoudig via een USB poort. Handig, want je hebt geen stopcontact meer nodig zodra je batterijen wilt herladen.


Vlucht gepland? Vervoer in zowel je check-in als handbagage is veilig en toegestaan met de lithiumvrije ReCyko+ NiMH oplaadbare batterijen. Geen zin, tijd of gelegenheid om op te laden? Neem eenmalige alkaline batterijen voor direct gebruik.  

Powerbank in het vliegtuig
Compact formaat

Compact formaat

De powerbanks van GP zijn er in verschillende handige formaten zodat je ze eenvoudig mee op reis neemt. Perfect voor in je broekzak, rugzak en koffer.

Veiligheid

Veiligheid

Alle powerbanks zijn beschermd tegen oververhitting, kortsluiting en overladen. Zo schakelen ze uit bij een poging tot herladen met een inadequaat voltage.

Volledig assortiment

Compleet assoritment

Er is voor iedereen wat wils: van een compacte powerbank voor een zacht prijsje, tot een grote jongen waarmee je meerdere apparaten tegelijkertijd kunt opladen.

Search engine powered by ElasticSuite