De batterij voor in de deurbel: 23A 12V batterij

Opzoek naar een batterij voor in je deurbel? Dan ben je hier aan het goede adres! De meeste draadloze deurbellen hebben namelijk een 23A 12 batterij. Naast draadloze deurbellen vind je hem ook in, afstandsbedieningen van audio- en beeldapparatuur, inbraakalarmen en autosleutels. Hij gaat lang mee en is beveiligd tegen lekkage. Kortom: een wondertje vol kracht.

23a-12v-batterij-alarmsysteem 23a-12v-batterij-alarmsysteem

Per stuk

Met een 23a batterij zit je altijd goed. Ook al gebruik je hem niet direct, deze batterij laat je niet in de steek en is energievast. Koop je dus nu een batterij en maak je er pas volgend jaar gebruik van? Geen enkel probleem.

23a-12v-batterij-power 23a-12v-batterij-power

Voordeelverpakking

Ben jij overtuigd van de 23A batterij? Of heb je simpelweg meer dan één batterij nodig? Dan is het handig om meteen een voordeelverpakking van vijf stuks te kopen. Gun jouw apparaten maximale veiligheid en voorzie ze van power. Altijd en overal.

meer-gp-batterijen meer-gp-batterijen

Meer batterijen

In ons assortiment vind je niet alleen 23A 12V batterijen. Er zijn batterijen in alle formaten zoals knoopcellen, AA, AAA en D cellen. Maar je vindt er ook diverse technologieën, van alkaline en oplaadbaar tot lithium.

Alles over de high voltage 23A batterij

Als je jouw deurbel lang aan de praat wil houden, is de 23a 12v batterij een echte must. De 23A batterij heeft een doorsnede van 10,22 millimeter bij een lengte van 28,5 millimeter. Daarnaast is de batterij ontwikkelt om een langere werkingsduur te garanderen binnen een breed temperatuurbereik. Wel zo handig aangezien je niet elke week de batterij van de deurbel wilt vervangen. 

Deze alkaline batterij met code 23a is geschikt ter vervanging van batterijen met code A23, V23GA, MS21 en MN21.

Search engine powered by ElasticSuite