De beste powerbank

Ontdek welke bij jou past

Powerbanks, ze zijn ontzettend handig. Er worden er steeds meer aangeboden voor verschillende situaties en apparaten. Maar welke powerbank past bij jou? Wij helpen je de beste powerbank te vinden. 

De beste powerbank begint bij…

Belangrijk is om jezelf eerst af te vragen waar je de powerbank voor nodig hebt. Ga je een e-reader, smartphone, tablet, game console of digitale camera opladen? En het is handig om te weten wáár je de powerbank wil gaan gebruiken. Wanneer je op reis bent, op een festival, thuis op de bank of onderweg? 

Door naar de mAh's per apparaat

Elke powerbank heeft een bepaalde capaciteit (mAh). Vergelijk het met een tank benzine. Hoe hoger het aantal liters dat in de tank past, hoe verder de auto kan rijden. Hoe hoger het aantal mAh, hoe meer stroom de powerbank kan geven aan je apparaat.

Hoeveel mAh jouw apparaat nodig heeft hangt af van het model. Gelukkig zijn er wel vuistregels. In het rijtje hieronder zie je hoeveel mAh een bepaald apparaat nodig heeft om de batterij één keer volledig op te laden.

  • Tablet: 10,000 mAh
  • Smartphone: 2,500 mAh
  • Game console: 2,000 mAh
  • e-Reader: 1,500 mAh
  • Action cam: 1,250 mAh

Een powerbank voor elke situatie

powerbank onderweg powerbank onderweg

On the go

Als je on the go bent, onderweg naar je werk, school, vriend of vriendin, is het belangrijk dat je kunt blijven Snappen en ook je Insta regelmatig kunt checken. Snappen we, maar je batterij wordt wel met een moordend tempo leeg getrokken. Een lichte, compacte powerbank is geen overbodige luxe. Geef snel extra energie aan je mobiel of tablet.

powerbank op reis powerbank op reis

Op reis

Wanneer je op reis bent heb je vaak diverse apparaten bij je die je (al dan niet) tegelijk wil opladen. Kies in dit geval voor een powerbank met meerdere USB uitgangen en een hoge capaciteit. Het is dan geen probleem om apparaten meerdere malen op te laden. Ook als je geen beschikking hebt over netstroom.

powerbank thuis powerbank thuis

Thuis

Veel mensen denken dat powerbanks alleen gebruikt worden tijdens een vakantie, onderweg of op een festival. Maar niets is minder waar! Want een powerbank thuis biedt een echte uitkomst. Hoe fijn is het als je niet per se dicht bij een stopcontact hoeft te gaan zitten om op je bijna lege tablet een spelletje te spelen? 

powerbank op festival

Powerbank op een festival

Het ene festival is het andere festival niet. De keuze voor je PowerBank hangt vooral af van de duur van het festival. Wanneer het festival vier dagen duurt wil je jouw smartphone minimaal vier keer opladen. Dit doe je ’s nachts in je tentje want overdag ben je druk met belangrijke zaken zoals foto’s maken en dansen. De B20A is perfect voor jou. Deze laadt tot 8 keer je smartphone en het is geen probleem om tegelijkertijd ook andere devices op te laden.


Wanneer je één dagje gaat en je er nogal een handje van heb om je vrienden regelmatig kwijt te raken is een pocketformaat powerbank echt iets voor jou. Je hebt genoeg back-up power om je telefoon twee keer volledig op te laden + hij past precies in je broekzak. Heb je nog steeds genoeg ruimte voor je muntjes en ID, win-win. Check hier je nieuwe aanwinst: de B05A powerbank.  

Compact formaat

Compact formaat

De powerbanks van GP zijn er in verschillende handige formaten zodat je ze eenvoudig mee op reis neemt. Perfect voor in je broekzak, rugzak en koffer.

Veiligheid

Veiligheid

Alle powerbanks zijn beschermd tegen oververhitting, kortsluiting en overladen. Zo schakelen ze uit bij een poging tot herladen met een inadequaat voltage.

Volledig assortiment

Compleet assoritment

Er is voor iedereen wat wils: van een compacte powerbank voor een zacht prijsje, tot een grote jongen waarmee je meerdere apparaten tegelijkertijd kunt opladen.

Search engine powered by ElasticSuite