Batterij in huistelefoon

Kies voor een lange spreektijd en uitstekende bereikbaarheid

Ze bestaan nog steeds! Telefoontoestellen op de vaste lijn. Deze wil je graag zo mobiel mogelijk gebruiken, dus draadloos. Het is dan wel zo prettig als ze lang mee gaan. Draadloze kantoor- en huistelefoons worden ook wel DECT-telefoons genoemd. Maar welke batterij gaat hier eigenlijk in? En hoe kies je de beste uit?

De juiste batterij in je huistelefoon

De meeste draadloze huistelefoons werken op AA of AAA batterijen. Daarnaast zijn er telefoons die werken op speciale packs. Op zo’n pack staat een code, die code matcht bij de juiste batterij.

Werkt je huistelefoon op AA of AAA batterijen, let dan goed op de capaciteit. Kies voor oplaadbare batterijen van 650 of 1300 mAh, dit is een optimale capaciteit voor huistelefoons.

AAA batterij huistelefoon

ReCyko+ AAA 650 mAh

Alom aanbevolen als de ideale batterij voor digitale draadloze telefoons, thuis of op kantoor Speciaal ontworpen voor nauwkeurige energiedosering, een lange spreektijd en uitstekende bereikbaarheid.

AA batterij huistelefoon

ReCyko+ AA 1300 mAh

Serieus besparen op batterijgebruik? Overweeg dan eens ReCyko+ van GP, experts in batterijen. ReCyko+ batterijen houden hun energie lang vast en zijn daardoor zeer geschikt voor draadloze telefoons.

Batterijpack huistelefoon

Batterijpacks

In ons assortiment vind je zes soorten batterijpacks voor in huistelefoons. Ze varieren van 400 tot 700 mAh en gaan dus extra lang mee. Je herkent de batterijen aan hun felgroene of gele kleur.

De batterij van mijn huistelefoon is snel leeg, hoe kan dat?

Hoogstwaarschijnlijk zijn je batterijen toe aan vervanging. De levensduur van een batterijcyclus wordt gedefinieerd als het aantal volledige laad- en ontlaadcycli dat een batterij kan uitvoeren voordat de nominale capaciteit onder een bepaald niveau van de aangegeven capaciteit komt. Omdat je zo lang mogelijk van de batterijen in je huistelefoon gebruik wilt maken, is het raadzaam batterijen te kiezen die hun energie lang behouden. 

Haal de maximale levensduur uit je batterij 

Om de maximale levensduur uit een telefoonbatterij te halen adviseren we je de telefoon niet meteen na een gesprek terug te zetten op de hoofdunit. Wanneer je de telefoon op de oplader zet, wordt namelijk een nieuwe laadcyclus gestart. Op den duur verkort dit de levensduur van je batterij. Dat geldt zowel voor oplaadbare batterijen AA en AAA maar ook batterijpacks. 

Je huistelefoon geeft aan hoe vol de batterijen nog zijn. Vaak zie je op het schermpje een batterijtje met streepjes. In de meeste gevallen hoef je een huistelefoon maar één keer per week op te laden.

Veilig

Langdurig gebruik

Een lang werkende batterij in je huistelefoon is wel zo prettig. Ga voor batterijen die je langdurig van de nodige energie voorzien. 

Betrouwbaar

Betrouwbaar

De DECT batterijen zijn voorzien van een superieure batterijconstructie. Ze geven veel power en laten je nooit in de steek.

Beveiligd

Beveiligd

Voorzie jouw huistelefoon van maximale veiligheid. Alle DECT batterijen zijn voorzien van een speciale beveiliging tegen lekkage.  

Search engine powered by ElasticSuite