CR2 batterij GP Lithium 1 stuk

CR2 batterij GP Lithium 1 stuk

  • Tot 10 jaar houdbaar
  • Hoge capaciteit
  • Hoge kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment

Slim huis, slimme ‘smart home’ batterij.

Hoera, onze huizen worden steeds vernuftiger. Dank je wel smart home technologie. Dank je wel intelligente thermostaat, deurbel en sensor. En dank je wel GP! Want GP begrijpt dat slimme apparaten vragen om slimme krachtbronnen. Zoals de CR2 batterij.

Lithium aan de leiding.

In antwoord op de opmars van slimme huisautomatisering ontwikkelde GP een nieuwe generatie batterijen met lithium opslagtechnologie: GP Lithium. Batterijen die voortreffelijk presteren in smart home apparaten. In veel gevallen is een CR2 lithium de geschikte batterij.

Langdurige power met CR2 3V batterij.

Steeds maar weer de batterij vervangen van je afstandsbediening of een ander apparaat? Wat een nachtmerrie! Ga voor langdurige power met GP. CR2 3V batterijen werken perfect in smart home producten, zoals draadloze sensors, detectors en afstandsbedieningen. Smart home. Domotica. Verschillende termen voor slimme huisautomatisering. Vanuit je bed alvast de koffie aanzetten. Op je werk de thermostaat inschakelen voor een warme thuiskomst. Ze maken het leven comfortabeler en prettiger. GP draagt zijn steentje bij. Met een CR2 3V batterij.

CR2 Lithium betekent hoge kwaliteit en veiligheid.

Is het je ook opgevallen dat steeds meer smart home apparaten functioneren op een CR2 batterij? Met GP Lithium ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige batterijen die voldoen aan alle veiligheidseisen. Ook bij extreme temperaturen van -40°C tot +60°C functioneren GP batterijen onberispelijk. In gesloten verpakking tot tien jaar houdbaar. Ook bekend als CR15H270, EL1CR2, DLCR2 en CR-2.

Kwaliteit op één met GP Batteries.

Een wereld zonder batterijen is bijna niet meer voor te stellen. GP Batteries geeft wereldwijd de toon aan met een omvangrijk scala aan batterijen. GP heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in batterijtechnologie. Producent van eenmalige, oplaadbare en speciale batterijen en batterijproducten. Producten die voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om prestaties, betrouwbaarheid, houdbaarheid en veiligheid. Wat kunnen we nog meer aandragen om jou te overtuigen? Wie kwaliteit op één zet, kiest voor GP.

Specificaties:

3 Volt.

750mAh.

Afmeting: Ø 15,3mm x 26,5 mm.

Gewicht: 10gr.

Tot 10 jaar houdbaar.

Bedrijfstemperatuur: -40°C tot +60°C.

Verpakking met 1 stuks.

Eigenschappen

Artikelnummer 070CR2EC1
Aantal in verpakking 1
Soort batterij Lithium
Voltage 3.0
EAN code 4891199192470
Schrijf uw eigen review
Wat vind jij van:CR2 batterij GP Lithium 1 stuk
Je waardering