Waarom een lamp met bewegingssensor in huis een must is

Sensor lampen voor buiten kent iedereen. Ze maken struikelblokken zichtbaar en schrikken ongewenste bezoekers af. Maar ook binnenshuis zijn lampen met een bewegingssensor een must. Sensorlampen brengen veiligheid en comfort in ruimtes waar je maar af en toe komt. Denk aan de kelderkast, gang, trappenkast, het toilet (zodat je niet het hele huis wakker maakt als je ’s nachts gaat), de meterkast en de garage.

Nomad: dé licht- en bewegingssensor voor binnen

Nomad is een ideale lamp met bewegingssensor voor binnen. Hij heeft geen elektriciteit nodig, voorziet je van subtiel LED licht en heeft een compact formaat. Daarnaast is de lamp uitgerust met een licht- en bewegingssensor. Dat houdt in dat Nomad bewegingen detecteert en automatisch aan gaat. Je hoeft niet meer te zoeken naar een lichtschakelaar.

Een andere fijne bijkomstigheid is dat Nomad op drie AA batterijen werkt en een jaar hierop vooruit kan! Ook heeft de lamp twee bevestigingsmechanismen. Je zet ‘m neer met het standaardje of hangt hem eenvoudig op aan de muursteun.

Benieuwd wat anderen van deze handige lamp met bewegingssensor vinden?

Dat komt goed uit! Er zijn namelijk heel wat mensen enthousiast.

''Dit lampje is precies wat ik zocht! Wij gebruiken het lampje aan de trap van de bovenste verdieping waar de kinderkamers zijn. Het detecteert de beweging al van op verre afstand en het blijft net lang genoeg branden. Als er 's nachts dus iemand naar boven of beneden moet, gaat het lampje automatisch aan.''


''Gekocht om licht te hebben in een tuinhuis waar geen elektriciteit ligt, doet wat het moet doen. Heel handig, ik hoef nu niet telkens een zaklamp mee te nemen.''


''Prima verlichting op donkere overloop. Zodra je beweegt verschijnt de lichtbundel.

Zeker aan te raden!''


Deze recensies zijn ook terug te vinden op bol.com.