Draadloze oplader GP QP1A grijs 15W

Draadloze oplader GP QP1A grijs 15W

  • 15W Max. Output
  • Incl. stekkerlader
  • Hoge kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment

Draadloze oplader 15W

Aangenaam compact. Verrassend krachtig. Snel draadloos opladen verliep nog nooit zo eenvoudig en efficiënt. Met deze GP draadloze oplader geniet je van ultrasnel opladen bij 15 Watt vermogen. Zónder dat je je smartphone hoeft aan te sluiten of het hoesje verwijdert.

Qi draadloze oplader

In de woonkamer of op kantoor: met de qi draadloze oplader blijft je omgeving lekker opgeruimd. Een rustgevend indicatielampje informeert hoe het laden vordert.

Veilige draadloze oplader

Veiligheid heeft prioriteit met een ingebouwde beveiliging tegen kortsluiting, overspanning en oververhitting. Sleutels of munten op de oplader verminderen de prestaties. Om dit te voorkomen is de laadpad uitgerust met detectie van vreemde voorwerpen en een rood waarschuwings-LED.

Snel draadloos opladen gegarandeerd

Gestroomlijnd vormgegeven is de oplader nog geen 8 mm dik. Het robuuste metalen platform is voorzien van een rubberen coating voor anti-slip en een krasvrije bescherming. Qi-certificering garandeert de oplaadprestaties en de compatibiliteit met uiteenlopende apparaten.

GP draadloze oplader

Kies voor langdurige power en ultieme veiligheid. Al meer dan vijftig jaar geeft GP batteries consumenten energie. Met batterijen, powerbanks, data- en laadkabels, USB-laders, draagbare verlichting én – je raadt het al – gewone en draadloze opladers. Onze producten zijn betrouwbaar en ideaal voor allround gebruik. Ga voor GP!

Specificaties:

Input:                    USB-C: 5V 3A or 9V 2A or 12V 1.67A                                      

Output:                15W Max.

Afmeting:           Φ99.5 x 7.5mm

Gewicht:             105gr.

Aluminium behuizing

Eigenschappen

Artikelnummer 165QP1AGREY
Plugtype USB draadloze lader
Kabeltype USB type A + Micro USB
Kabellengte 1 meter
Inbegrepen accessoires Kabel
Schrijf uw eigen review
Wat vind jij van:Draadloze oplader GP QP1A grijs 15W
Je waardering