• Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 30,-
  • Vragen? Chat met ons of stuur een mail!
  • Gemiddeld een 10

SafeGuard: buitenlamp op batterijen

Extra verlichting in de tuin of onder de carport is nooit weg. Het helpt tegen ongenodigde gasten, maar zorgt er ook voor dat je de weg prima vindt als je in het donker thuiskomt. De SafeGuards van GP zijn milieuvriendelijk, gemakkelijk te monteren en draadloos. Er is keuze uit buitenlampen op batterijen en hybride varianten. 

SafeGuard op batterijen
SafeGuard op zonne-energie

buitenlamp op zonne-energie buitenlamp op zonne-energie
SafeGuard 4.1

Buitenlamp op alkaline batterijen

De SafeGuards op batterijen zijn ideaal als je geen zin hebt om met bekabeling in de weer te zijn. Bevestigingsmaterialen om te schroeven zijn bijgesloten, evenals een handige beugel om de lamp vast te klemmen aan een schutting, koof, paal of pergola. 

De ingebouwde bewegingssensor, die je evenals de spot in elke gewenste richting draait, registreert elke beweging en activeert de lamp gedurende tien seconden. Met de draaischakelaar is de gevoeligheid van de sensor nauwkeurig in te stellen. Van ‘maantje’ (uitsluitend detecteren bij duister) tot aan ‘zonnetje’ (ook detecteren bij daglicht) en alle gradaties ertussenin.

- SafeGuard met 1 spotlight: RF1.1 en de RF3.1
- SafeGuard met 2 spotlights: RF2.1 en de RF4.1 

Buitenlamp op zonne-energie

Niet iedereen heeft goede ervaringen met lampen op zonne-energie. Zeker als er een periode lang weinig zonlicht is wil het weleens misgaan. Met de SafeGuard Hybrid heb je altijd stroom. Ze zijn uitgerust met een ultra luxe zonnepaneel die energie doorvoert naar een oplaadbare batterij. Die batterij slaat energie op zodat als de zon niet schijnt de lamp blijft werken. Na slechts 3 zonuren bevat de batterij genoeg energie voor 1 maand lang verlichting! Mocht het voorkomen dat er een extreem lange periode geen zon schijnt, zijn er drie back-up alkaline batterijen. Kortom: deze LED buitenverlichting laat je nooit in de steek.

SafeGuard Hybrid 3.1 met 1 spotlight
- SafeGuard Hybrid 4.1 met 2 spotlights

alt

Draadloos

Alle SafeGuards zijn draadloos. Ze werken namelijk op batterijen. De SafeGuard Hybrids werken op zonne-energie met batterijen als back-up.

alt

Gemakkelijk te monteren

Geen rompslomp of uitgebreide handleidingen. Alle SafeGuards monteer je binnen een handomdraai.

alt

Waterbestendig

Regen, sneeuw en wind? Geen enkel probleem. Deze buitenlampen slaan zich er moeiteloos doorheen. 

Ontdek de SafeGuards

SafeGuards zijn dus buitenlampen met schemer- en bewegingssensoren. De buitenlampen zijn uitgerust met een PIR sensor. PIR staat voor passive infra red en is Engels voor een huis-tuin-en-keuken infraroodgevoelige diode. Een sensor geeft meer stroom af zodra er infrarode straling op valt. Mensen, dieren en auto’s zenden infrarode straling uit. Toch wil je niet dat je lamp een uur brandt omdat je net je auto (met warme motor) voor de deur hebt geparkeerd. Daarom is er in sensorlampen vaak een ‘traliewerk’ gebouwd die het onderscheid maakt.

De SafeGuards hebben een ingebouwde bewegingssensor die je in elke richting kan draaien. Zodra er beweging geregistreerd wordt blijft de lamp 10 seconden aan. Met de draaischakelaar bepaal je de gevoeligheid van de sensor en kies je dus vanaf welke lichtinval de lamp aan gaat.