De knoopcel met de langste levensduur: CR2032

Je kent hem vast wel, de CR2032. Een platte, ronde knoopcel die in verschillende apparaten gaat. Denk aan rekenmachines, autosleutels en speelgoed. Een batterij met een lange levensduur is wel zo prettig. Maar hoe weet je van tevoren of een batterij echt zo lang mee gaat als gezegd wordt? CR2032-knoopcel.nl nam de proef op de som.

De proef op de som

In de tests van CR2032-knoopcel.nl wordt het verschil tussen een goedkope en dure CR2032 duidelijk uitgelegd. Ze beginnen met een test waarin de CR2032 van GP vergeleken wordt met de knoopcellen van Kinetic en Varta. Van elk merk worden twee batterijen genomen en op een LED aangesloten. Vervolgens werd gemeten hoelang het duurde voordat de batterijen leeg waren. GP bleef 698 uur branden tegenover 112 uur van Kinetic en 179 uur van Varta!

Ben je benieuwd naar alle details rondom deze test? Neem een kijkje op de website.

Knoopcellen van GP

CR2032 knoopcel

Lithium CR2032 - 1 stuk

Op onze webshop vind je eenvoudig batterijen. Zo ook de Lithium CR2032. Ga voor ultieme beveiliging en maximale veiligheid voor jouw apparaten. Per stuks verpakt.

CR2032

Lithium CR2032 - 5 stuks

In ons assortiment vind je ook een verpakking met vijf CR2032 knoopcellen. Dan kun je even vooruit! Ga jij ook voor langdurige lithium power, onuitputtelijke kracht? 

CR2032 CR2032

Meer knoopcellen

Naast de CR2032 vind je een heleboel andere soorten knoopcellen in ons assortiment. Denk aan hoorapparaatbatterijen, horlogebatterijen, de CR2450 of de CR2430.

Waarom knoopcellen?

Steeds meer apparaten komen toe met minder stroom. Dat is de reden dat een zeer kleine batterij steeds vaker wordt gebruikt: de knoopcel. De CR2032 van GP is een lithium knoopcel van 3 volt en een vermogen van 220 mAh. De batterij is onder andere geschikt voor film- en fotoapparatuur, rekenmachines, autosleutels, speelgoed en medische uitrusting, zoals glucosemeters. 

De afmetingen van de knoopcel

Controleer voordat je een knoopcel aanschaft even de afmetingen. De CR2032 heeft een doorsnede van 20 millimeter en een dikte van 3,2 millimeter (vandaar ook de 2032 in de benaming). De knoopcel functioneert uitstekend in een temperatuurbereik van -10°C tot +60°C. Deze 3-volts knoopcel van GP heeft code CR2032 en is geschikt als vervanging van batterijen met de coderingen ECR2032 en DL2032.

CR2032 knoopcel
Compact formaat

Krachtig

De knoopcellen van GP hebben een onuitputtelijke kracht. Ze geven langdurig lithium power en alle energie die erin gaat, blijft erin. Kortom: deze batterijen laten je nooit in de steek.

Veiligheid

Veiligheid

Alle knoopcellen zijn voorzien van een ultieme lithium beveiliging. Ze functioneren bij extreme temperaturen en zijn beschermd tegen lekkage. Maximale veiligheid voor je apparaten.

Compact formaat

Betrouwbaar

GP is al jarenlang de expert op het gebied van batterijen. De knoopcellen zijn voorzien van een suprieure batterij constructie, wat inhoudt dat je nog meer power hebt dan een reguliere knoopcel!