CR2 batterij GP Lithium Pro 1 stuk

CR2 batterij GP Lithium Pro 1 stuk

  • 3V
  • DLCR2
  • Hoge kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment

Presteer maximaal met Lithium Pro.

Alles uit het leven halen wat erin zit. Op je werk én in je vrije tijd: jij bent een ‘pro’. Vandaar jouw keuze voor uitrusting die maximaal presteert. GP volgt jouw ambities met Lithium Pro batterijen. Neem de CR2 batterij...

Topconditie, topkeuze met CR2.

Jouw apparaten zijn in topconditie, en dat wil je graag zo houden. CR2 batterijen van GP zijn de beste keuze voor geavanceerde fotografische apparatuur, medische apparaten en ‘home security’. Denk aan bewegingsmelders, rookmelders en andere sensoren.

Krachtige opslag¬technologie op basis van Lithium.

Waarom een CR2 3V batterij? Ervaar de voordelen van krachtige Lithium energie-opslag¬technologie. Om te beginnen een hogere capaciteit. Een spanning van drie volt levert méér energie, méér efficiency en méér vermogen. Wie een lange levensduur ook niet onbelangrijk vindt, gaat voor GP’s batterij CR2 3V. Een speciale batterij voor superieure prestaties. De afmetingen bedragen 15,3 mm bij 26,5 mm (diameter en hoogte).

Met CR2 lithium géén voltagedrop!

Weer en wind houden jou niet tegen. Dus kies je een batterij zonder inzinkingen. De zekerheid van een CR2 lithium van GP: géén voltagedrop in extreme weersomstandigheden. Het functioneren is gegarandeerd bij temperaturen van -40°C tot +60°C. In de verpakking is de batterij tot tien jaar houdbaar. Ook geschikt ter vervanging van batterijen met de coderingen CR15H270, EL1CR2, DLCR2 en CR-2.

Kwaliteit op één met GP Batteries.

Een wereld zonder batterijen? Onvoorstelbaar! GP Batteries geeft wereldwijd de toon aan met een omvangrijk scala aan batterijen. Gestoeld op vijftig jaar ervaring in batterijtechnologie. In eigen huis produceren we eenmalige, oplaadbare en speciale batterijen en batterijproducten. Producten die voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om prestaties, betrouwbaarheid, houdbaarheid en veiligheid. Wat is er meer nodig om jou te overtuigen? Wie kwaliteit op één zet, gaat voor GP.

Specificaties:

3 Volt.

800mAh.

Afmeting: Ø 15,3mm x 26,5 mm.

Gewicht: 10gr.

Tot 10 jaar houdbaar.

Bedrijfstemperatuur: -40°C tot +60°C.

Verpakking met 1 stuks.

Eigenschappen

Artikelnummer 070CR2D1
Aantal in verpakking 1
Soort batterij Lithium
Voltage 3.0
EAN code 4891199006999
Schrijf uw eigen review
Wat vind jij van:CR2 batterij GP Lithium Pro 1 stuk
Je waardering