Draadloze oplader GP QS0A grijs 10W

Draadloze oplader GP QS0A grijs 10W

  • 10W Max. Output
  • Laden tijdens gebruik
  • Hoge kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment

Opgeruimd met GP draadloze oplader

Vaarwel rommelige kabels. Voor liefhebbers van een opgeruimd werkblad, is de GP draadloze oplader een uitkomst. Een laadpad voor horizontaal of verticaal laden. Kies voor portretmodus om ongestoord door te gaan met handsfree bellen, berichten verzenden en video kijken. Of profiteer van snel draadloos opladen terwijl je van een goede film geniet in landschapsmodus.

Draadloze oplader stand

De qi draadloze oplader van GP garandeert moeiteloos en snel opladen bij 10W vermogen. Case-vriendelijk, dus het verwijderen van je smartphone beschermhoes hoeft niet. Een zacht LED-lampje brandt zolang de telefoon in het dock staat en wordt opgeladen. Een rode flikkering waarschuwt zodra vreemde voorwerpen worden gedetecteerd, zoals munten of sleutels. Geen zorgen: de stroom wordt automatisch uitgeschakeld.

Qi draadloze oplader

Veiligheid voor alles. De draadloze oplader is Qi-gecertificeerd en heeft ingebouwde bescherming tegen oververhitting, overspanning, overstroom en kortsluiting. De rubberen coating zorgt voor anti-slip en beschermt tegen krassen. De bijgeleverde USB-kabel van één meter maakt het gemak compleet.

GP laadpad

Kies voor het comfort van langdurige power en ultieme veiligheid. Al meer dan vijftig jaar geeft GP batteries consumenten energie. Met batterijen, batterij-opladers, powerbanks, data- en laadkabels, USB-laders en draadloze laadpads. Producten van GP zijn betrouwbaar en ideaal voor allround gebruik. Ga voor GP!

Specificaties:

Input:                    Micro-USB: 5V 2A or 9V 1.67A                 

Output:                10W Max.

Afmeting:           84 x 84 x 114mm

Gewicht:             122gr.

Aluminium behuizing

Eigenschappen

Artikelnummer 165QS0AGREY
Plugtype USB draadloze lader
Kabeltype USB type A + Micro USB
Kabellengte 1 meter
Inbegrepen accessoires Kabel
Schrijf uw eigen review
Wat vind jij van:Draadloze oplader GP QS0A grijs 10W
Je waardering