Oplaadkabel GP CY1A 3in1 Type C Micro USB Lighting 1 meter

Oplaadkabel GP CY1A 3in1 Type C Micro USB Lighting 1 meter

  • 3 in 1 kabel
  • Nylon kabel
  • Hoge kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment

3-in-1 Kabel met Micro USB, Lightning en USB-C

Waarom omslachtig doen als het ook gemakkelijk kan? Opladen en gegevens overzetten wordt een stuk eenvoudiger met deze 3-in-1-kabel voorzien van Micro USB, Lightning en USB-C connectoren. Verschillende connectorkoppen maken afzonderlijke kabels overbodig.

 

Nylon gevlochten laadkabel

Dubbel gevlochten nylon zorgt voor een soepele en sterke en slijtagebestendige laadkabel. Een lange levensduur is gewaarborgd met de geanodiseerde aluminium tips en behuizing. Houd je kabels netjes opgerold en uit de knoop met de meegeleverde kabel-organizer.

 

Snelle 3 in 1 kabel USB

Snel en efficiënt. Eindelijk een praktische oplossing die gegevensuitwisseling en opladen tussen verschillende standaarden faciliteert. Met dit 3-in-1-accessoire schakel je moeiteloos tussen USB-C-, Lightning- en Micro USB-apparaten. De handige lengte van één meter is ideaal voor gebruik op het bureau, langs het bed of onderweg.

 

GP laadkabel

Kies voor langdurige power en ultieme veiligheid. Al meer dan vijftig jaar bezorgt GP batteries de wereld energie. Met eenmalige en oplaadbare batterijen. Met batterij-opladers, powerbanks, data- en laadkabels, USB-laders en draagbare verlichting. Producten van GP zijn betrouwbaar, betaalbaar en ideaal voor allround gebruik. Ga voor GP!

 

Specificaties:

Model: CY1A

Lengte: 1 meter

Power Output: 5V/2.4A, 9V/2A, 12V/1.5A (18W Max.)

Ondersteunt QC 3.0 Fast Charging 

Data overdrachtsnelheid: 480Mbps

Eigenschappen

Artikelnummer 160GPCY1AC1
EAN code 4891199191060
Type connectoren USB A + USB C + micro USB + lighting
Kabellengte 1 meter
Schrijf uw eigen review
Wat vind jij van:Oplaadkabel GP CY1A 3in1 Type C Micro USB Lighting 1 meter
Je waardering