Oplaadkabel GP CM1B Micro USB 1 meter

Oplaadkabel GP CM1B Micro USB 1 meter

  • Krult niet
  • Micro USB connector
  • Hoge kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment

Kabel voor smartwatch en meer

Deze Micro USB kabel is de juiste kabel voor je smartwatch. Maar ook mobiele telefoons, tablets en randapparatuur maken gebruik van Micro USB. Handig zodra je een externe harde schijf gaat aansluiten op je laptop of pc. Een onmisbaar accessoire, die QC 3.0 ondersteunt voor supersnel opladen met 2.4A.  Met snelheden tot 480 Mpbs voor het overzetten van bestanden van je smartphone of -watch naar je computer.

 

Hoge kwaliteit nylon gevlochten laadkabel

Koop je niet graag elke paar maanden een nieuwe kabel? Kies dan voor de hoge kwaliteit van een GP laadkabel. Uitgevoerd in dubbel gevlochten nylon met aluminium connector tips en behuizing, ben je verzekerd van een lange levensduur.

 

Kabel Micro USB 1 meter

Micro USB is een veelvoorkomende aansluiting op uiteenlopende typen telefoons en tablets. Ook op die van jou? Dan is deze nylon gevlochten laadkabel ideaal om je smartphone op te laden, data uit te wisselen en te synchroniseren met een computer of laptop. De kabel is één meter lang en ideaal voor thuis, op het werk en onderweg.

 

GP laadkabel

Kies voor langdurige power en ultieme veiligheid. Al langer dan een halve eeuw geeft GP batteries consumenten energie. Met batterijen, batterij-opladers, powerbanks, USB-laders, draagbare verlichting én… GP data- en laadkabels! Producten van GP zijn betrouwbaar en ideaal voor allround gebruik. Ga voor GP.

 

Specificaties:

Model: CM1B

Lengte: 1 meter

Power Output: 5V/2.4A, 9V/2A, 12V/1.5A (18W Max.)

Ondersteunt QC 3.0   Fast Charging 

Data overdrachtsnelheid: 480Mbps

Eigenschappen

Artikelnummer 160GPCM1BC1
EAN code 4891199190827
Type connectoren USB A + micro USB
Kabellengte 1 meter
Schrijf uw eigen review
Wat vind jij van:Oplaadkabel GP CM1B Micro USB 1 meter
Je waardering