Oplaadkabel GP CL1B Lighting 1 meter

Oplaadkabel GP CL1B Lighting 1 meter

  • Lightning connector
  • Nylon kabel
  • Hoge kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment

Snelle oplaadkabel iPhone

Rara… Het is groen, één meter lang en ideaal voor het opladen en synchroniseren van al je iOS-apparaten? Een iPhone kabel met een USB- en een Lightning-connector. De betere verbinding voor het eenvoudig opladen en synchroniseren van je iPhone, iPad, iPod touch en andere iOS-apparaten.

 

Kabel Lightning naar USB

De Lightning naar USB kabel is uitgebreid getest en Apple MFi-gecertificeerd, wat compatibel, duurzaam en veilig gebruik garandeert in combinatie met Apple-producten en andere merken.

 

Nylon gevlochten laadkabel

Gefabriceerd om de uitdagingen van alledaags gebruik met glans te doorstaan. Uitgevoerd met dubbel gevlochten nylon kabel. De aluminium uiteinden en behuizing hebben een roestwerende behandeling ondergaan die de connectoren in onberispelijke staat houdt.

 

1 meter kabel Lightning

Één meter is een passende lengte voor gebruik op vrijwel iedere plek: thuis, op het werk en onderweg. Met de bijpassende kabel-‘organizer’ is hij gemakkelijk op te binden en mee te nemen, waardoor een kluwen van draden tot het verleden behoort.

 

GP laadkabel

Kies voor langdurige power en ultieme veiligheid. Al meer dan vijftig jaar geeft GP batteries consumenten energie. Met batterijen, batterij-opladers, powerbanks, data- en laadkabels, USB-laders en draagbare verlichting. Producten van GP zijn betrouwbaar en ideaal voor allround gebruik. Ga voor GP!

 

Specificaties:

Model: CL1B

Lengte: 1 meter

Power Output: 5V/2A (12W Max.)

Data overdrachtsnelheid: 480Mbps

Eigenschappen

Artikelnummer 160GPCL1BC1
EAN code 4891199190704
Type connectoren USB A + lighting (Apple)
Kabellengte 1 meter
Schrijf uw eigen review
Wat vind jij van:Oplaadkabel GP CL1B Lighting 1 meter
Je waardering