AAA batterij Oplaadbaar GP NiMH 800 mAh ReCyko Pro 1,2V 4 stuks

AAA batterij Oplaadbaar GP NiMH 800 mAh ReCyko Pro 1,2V 4 stuks

  • Voor intensief gebruik
  • 1.500 x te herladen
  • Hoge kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment

Professionals en andere veeleisende gebruikers zweren bij de oplaadbare batterijen uit de ReCyko Pro range van GP. Niet verwonderlijk, want deze nieuwe generatie batterijen voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om kracht en uithoudingsvermogen. Fotografen lopen weg met de ReCyko Pro omdat de minimale interne weerstand voorziet in een optimaal functionerende flitser en vele honderden foto’s zonder bijladen.

Deze batterijen met een capaciteit van 800 milli-ampère zijn absoluut geen leeglopers; ze verliezen zeer weinig stroom tijdens inactiviteit. Eenmaal opgeladen bezitten ze na vijf jaar nog zeventig procent van hun capaciteit. De batterijen zijn tot maar liefst 1500 maal herlaadbaar, dus kostenbesparend en vriendelijk voor het milieu, ook door hun samenstelling op basis van Nikkel-metaalhydride (Ni-MH).

Om de professionele kwaliteit van de batterijen te onderstrepen garandeert GP een levensduur van tenminste zes jaar of 1500 oplaadbeurten. Voor de beste resultaten herladen met een oplader van GP. Verpakking met vier stuks AAA batterijen. Voorgeladen, dus direct uit de verpakking klaar voor gebruik!

Eigenschappen

Artikelnummer 12585AAAHCB-C4
Minimale capaciteit 800
Energiebehoud Na 5 jaar 70% geladen
Batterijen voorgeladen Ja
Houdbaarheid Tot 1500 * oplaadbaar
Voltage 1.2
Technologie NiMH
Garantie 6 jaar
EAN code 4891199199929
Schrijf uw eigen review
Wat vind jij van:AAA batterij Oplaadbaar GP NiMH 800 mAh ReCyko Pro 1,2V 4 stuks
Je waardering