• Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 30,-
  • Vragen? Chat met ons of stuur een mail!
  • Gemiddeld een 10

De beste PowerBank: ontdek welke bij jou past

PowerBank

PowerBanks, ze zijn ontzettend handig. Er worden er steeds meer aangeboden voor verschillende situaties en apparaten. Maar welke PowerBank past bij jou? Wij helpen je de beste PowerBank te vinden. 

De beste PowerBank begint bij…

Belangrijk is om jezelf eerst af te vragen waar je de PowerBank voor nodig hebt. Ga je een e-reader, smartphone, tablet, game console of digitale camera opladen? En het is handig om te weten wáár je de PowerBank wil gaan gebruiken. Wanneer je op reis bent, op een festival, thuis op de bank of onderweg? 

Door naar de mAh's per apparaat

Elke PowerBank heeft een bepaalde capaciteit (mAh). Vergelijk het met een tank benzine. Hoe hoger het aantal liters dat in de tank past, hoe verder de auto kan rijden. Hoe hoger het aantal mAh, hoe meer stroom de powerbank kan geven aan je apparaat.

Hoeveel mAh jouw apparaat nodig heeft hangt af van het model. Gelukkig zijn er wel vuistregels. In het rijtje hieronder zie je hoeveel mAh een bepaald apparaat nodig heeft om de batterij één keer volledig op te laden.

  • Tablet: 10,000 mAh
  • Smartphone: 2,500 mAh
  • Game console: 2,000 mAh
  • e-Reader: 1,500 mAh
  • Action cam: 1,250 mAh

On the go

Als je on the go bent, onderweg naar je werk, school, vriend of vriendin, is het belangrijk dat je Insta kunt checken en Facebook bij kunt werken. Snappen we, maar je batterij wordt wel met een moordend tempo leeg getrokken. Een PowerBank is in dit geval geen overbodige luxe.

Om dat je je telefoon en PowerBank onderweg vaak tegelijk gebruikt is het handig om te kiezen voor een platte PowerBank. Ook een korte kabel is erg makkelijk zodat je gehannes met een lange kabel voorkomt. 

De twee beste PowerBanks on the go

De FP05M PowerBank is een smalle PowerBank. De ene kant is ‘curved’ de andere kant is plat. Hij past dus precies bovenop elke smartphone.

De 1C02A PowerBank is een pocketsize model. Perfect als je geen zin hebt om met een tas te reizen.

Op reis

Wanneer je op reis bent heb je vaak diverse apparaten bij je die je (al dan niet) tegelijk wil opladen. Kies in dit geval voor een PowerBank met meerdere USB uitgangen en een hoge capaciteit. Het is dan geen probleem om apparaten meerdere malen op te laden. Ook als je geen beschikking hebt over netstroom.

Een PowerBank met ‘pass-throug-charging’ is op reis ook een must. Dit wil zeggen dat je apparaten aan de PowerBank hangt die in het stopcontact zit. Zowel de apparaten als de PowerBank worden opgeladen. Kun je de volgende dag weer op pad met drie volle batterijen.

De beste PowerBank voor op reis

De 1C10A PowerBank heeft alles wat we hierboven beschrijven. Meerdere USB uitgangen, een hoge capaciteit, ‘pass-throug-charing’ en hij ziet er ook nog eens mooi uit. Wat wil je nog meer?

Op een festival          

Het ene festival is het andere festival niet. De keuze voor je PowerBank hangt vooral af van de duur van het festival. Wanneer het festival vier dagen duurt wil je in principe je smartphone vier keer opladen. Dit doe je ’s nachts in je tentje want overdag ben je druk met belangrijke zaken zoals foto’s maken en dansen.

Wanneer je één dagje gaat en je er nogal een handje van heb om je vrienden regelmatig kwijt te raken is een pocketformaat PowerBank echt iets voor jou. Je hebt genoeg back-up power om je telefoon één keer volledig op te laden + hij past precies in je broekzak. Heb je nog steeds genoeg ruimte voor je muntjes en ID, win-win.

De beste PowerBanks op een festival

De 1C10A PowerBank is perfect voor een meerdaags festival. Je laadt je smartphone meerdere malen op zonder dat je netstroom nodig hebt.

De 1C02A is een fijne pocketformaat PowerBank. Jij vindt voortaan je vrienden binnen no time terug.

Thuis

Veel mensen denken dat PowerBanks alleen gebruikt worden tijdens een vakantie, onderweg of op een festival. Maar niets is minder waar! Want een PowerBank thuis biedt een echte uitkomst. Hoe fijn is het als je niet per se dicht bij een stopcontact hoeft te gaan zitten om op je bijna lege tablet een spelletje te spelen? Met een PowerBank blijf jij lekker chillen op je bank mét tablet.

Gezien het aantal apparaten dat je thuis oplaadt is een PowerBank met hoge capaciteit en meerdere USB uitgangen aan te raden. Ook is een PowerBank met ‘’pass-through-charging’’ zeer handig. Dan laad je ’s nachts je PowerBank en je smartphone tegelijkertijd op!

De beste PowerBank voor thuis

De 3C20A PowerBank is van alle gemakken voorzien. Laat het relaxen maar beginnen!